Entries by Jože Likozar

Primakem na sejmu Techexpo – Terotech vzdrževanje v Celju

V Celju se 18.aprila prične sejem Techexpo. V okviru sejma vzdrževanja Terotech se tudi letos predstavlja Primakem z različnimi rešitvami za industrijsko pranje in čiščenje. Letošnja novost sta atmosferska in vakuumska plazma za fino čiščenje in pripravo oz. aktivacijo površin pred lepljenjem tiskom, lakiranjem,… Vabljeni v halo K, razstavni prostor 44!

Kolektivni dopust ob koncu leta

Leto se bliža koncu in zadnje božično-novoletne dni leta tudi v Primakemu izkoristimo za praznovanje ter kratek dopust. Od 23. decembra do 2. januarja je podjetje zaprto, takoj po praznikih pa smo vam z veseljem spet na razpolago! Vsem poslovnim partnerjem se zahvaljujemo za sodelovanje ter voščimo prijetne božične praznike ter srečno novo leto!

Novosti na Industrijskem sejmu

Razstavljamo med drugim: pretočno napravo za pranje delov Hein Hesø, saržno napravo Höckh (možna izvedba na vodne medije ali topila), napravo za ultrazvočno čiščenje Elma Ultrasonic, demonstracije dela z atmosfersko plazmo Tigres  (priprava površin pred lepljenjem, tiskom, ipd.). Obiščite nas v hali D, razstavni prostor 15a. Vabljeni.