Profesionalne rešitve za industrijsko čiščenje

Primakem d.o.o. je podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo in trženjem čistil, sredstev za obdelavo kovin, ločevalnih sredstev za livarstvo, biološko razgradljivih maziv, sredstev za protikorozijsko zaščito, poliranje in razmaščevanje.

V podjetju imamo organizirano lastno proizvodnjo in razvoj sredstev za čiščenje, s čimer se enostavno in učinkovito prilagajamo individualnim zahtevam in potrebam uporabnikov.

Poleg proizvodnje pa je naša dejavnost tudi zastopanje renomiranih tujih proizvajalcev opreme za različne načine industrijskega pranja in čiščenja ter ravnanje z odpadnimi vodami (vakumska destilacija – uparjalniki).

NOVICE

Srečno 2024!

Ekipa Primakem d.o.o. se iskreno zahvaljuje svojim partnerjem za uspešno sodelovanje v letu 2023.
V upanju, da bomo v prihajajočem letu dosegli čim več skupnih ciljev, vam želimo vesele praznike ter obilo sreče, uspehov in zdravja.
Tudi tokrat smo se odločili, da denar namesto za darila namenimo pomoči potrebnim ljudem, ki živijo med nami. Sredstva smo nakazali na račun Župnijske Karitas Zlato polje Kranj.

Obisk sejma parts2clean 2023

Naša ekipa je obiskala sejem parts2clean, ki je potekal od 26. do 28. septembra v Stuttgartu. Dogodek velja za vodilni evropski sejem v panogi čiščenja kosov, zato Primakem ni smel manjkati.

Na sejmu smo imeli priložnost srečati številne partnerje in stranke, ter se seznaniti z najnovejšimi trendi in inovacijami v tej panogi.

Obisk sejma parts2clean nam je omogočil, da še bolje razumemo potrebe naših partnerjev in strank, ter okrepil naše odnose v tej panogi.

Veselimo se nadaljnjega sodelovanja in izmenjave idej v prihodnosti te branže.

Slovenski kemijski dnevi 2023

Del naše ekipe se je udeležil strokovne konference Slovenski kemijski dnevi 2023, ki je potekala v Grand Hotelu Bernardin od 13. do 15. septembra.

Primakem d.o.o. je bil del dogodka kot razstavljavec, predstavljali smo novosti s področja analitskih naprav proizvajalca Kruss in naprav za ultrazvočno čiščenje Elma Schmidbauer.

Največ zanimanja je požela naprava Ayríís, ki je zadnja v nizu visoko tehnoloških naprav za določanje omočljivosti površin iz portfelja podjetja Kruss (več o napravi).