Povezava na spletno stran podjetja Nerkon.

Upravljamo z močjo vode!

Nerkon je podjetje,  ki ima v svojem proizvodnem programu rešitve za industrijsko pranje tako v prehrambni kot kovinskopredelovalni industriji ter logistiki (pranje različne povratne transportne embalaže). Podjetje izvaža svoje proizvode tako na zahtevne trge EU (Nemčija, Avstrija …) kot tudi v države Vzhodne Evrope, Rusijo in prekomorske države.
Na področju embalaže so specializirani na rešitve za pranje plastičnih zabojev različnih dimenzij, pokrovov, pladnjev, blistrov ipd., kot tudi box palet, kovinskih mrežastih palet itn.
Pretočne in komorne naprave so izdelane robustno in potrebujejo minimalno vzdrževanja, obratovanje je enostavno. Nerkon ima reference tako v proizvodnih podjetjih kot tudi v velikih logističnih podjetjih, ki izvajajo pranje embalaže kot zunanji ponudnik storitev za velike proizvodne skupine. V proizvodnem programu najdemo manjše naprave, hkrati pa tudi naprave z ekstremnimi zmogljivostmi.
V prehrambni industriji ponujajo rešitve za mlekarne, mesnopredelovalno industrijo, pekarne, tovarne čokolade …

Našim strankam poleg servisa nudimo tudi podporo pri izbiri in dobavi pralnih medijev, ki so lahko plod našega znanja, ali priznanih tujih proizvajalcev.