ELMA –  ULTRAZVOČNO ČIŠČENJE

Povezava na domačo stran podjetja Elma Schmidbauer GmbH

Elma je podjetje z nad 40-letno tradicijo delovanja v izdelovanju vrhunskih naprav za ultrazvočno čiščenje v industriji.
S svojimi rešitvami nudi profesionalno tehnologijo in storitve za različne panoge industrije in tržne segmente.
Najbolj poznane so njihove rešitve v proizvodnji ur, nakita, optiki, bolnišnicah, kirurgiji in zobozdravstvu kot tudi na splošno v farmacevtski industriji ter v letalski in avtomobilski industriji..

S svojo visoko motivirano in mednarodno izkušeno ekipo strokovnjakov  odgovarja potrebam strokovnih in zahtevnih kupcev.
Ultrazvočno čiščenje je eden modernejših načinov čiščenja v številnih branžah industrije ter se uporablja za zelo različne namene in ciljne skupine uporabnikov.

Še posebej je tak način čiščenja in pranja uporaben, učinkovit ter uspešen pri odstranjevanju nečistoč in nezaželenih delcev umazanije v najkrajšem času s tem, da ne poškoduje osnovnega materiala.
V portfelju produktov in rešitev imajo tako najmanjše preproste ultrazvočne kadi kot tudi sisteme z avtomatiziranimi linijami več postaj z robotiziranim načinom manipulacije materiala.
V zadnjem obdobju je podjetje kot dodatni način čiščenja razvilo in dodalo v svoje rešitve tudi dodatno čiščenje s curkom pare. Podjetje Elma nudi celovite rešitve – poleg naprav dobavljajo tudi številna čistilna sredstva – detergente, ki so pripravljeni za uporabo v napravah Elma za različne ciljne trge. V svojem bogato opremljenem laboratoriju na različnih modelih testnih naprav nudijo praktične preizkuse čiščenja po zahtevah potencialnih kupcev.
Mednarodne reference in kompetentna ekipa strokovnjakov bodo prepričale tudi vas.

Tudi za naprave Elma smo v podjetju Primakem d.o.o. pooblaščeni servis, in vam v sodelovanju s proizvajalcem pomagamo tudi preko oddaljene pomoči.