Profesionalne rešitve za industrijsko čiščenje

Primakem d.o.o. je podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo in trženjem čistil, sredstev za obdelavo kovin, ločevalnih sredstev za livarstvo, biološko razgradljivih maziv, sredstev za protikorozijsko zaščito, poliranje in razmaščevanje.

V podjetju imamo organizirano lastno proizvodnjo in razvoj sredstev za čiščenje, s čimer se enostavno in učinkovito prilagajamo individualnim zahtevam in potrebam uporabnikov.

Poleg proizvodnje pa je naša dejavnost tudi zastopanje renomiranih tujih proizvajalcev opreme za različne načine industrijskega pranja in čiščenja ter ravnanje z odpadnimi vodami (vakumska destilacija – uparjalniki).

NOVICE

Srečanje partnerjev – Kruss 2024

Z veseljem sporočamo, da smo nedavno sodelovali na uspešnem srečanju partnerjev podjetja Kruss GmbH v Hamburgu, od 26. februarja do 1. marca 2024.

Na srečanju smo imeli priložnost še bolje spoznati široko paleto inovativne analitske opreme podjetja Kruss, namenjene preučevanju različnih lastnosti površin. Njihovi visoko specializirani instrumenti in tehnologije so ključni pri raziskovanju površin, ki sega od merjenja napetosti površine do analize mokrega in suhega stika.

V našem tehničnem centru imamo na voljo več naprav, s katerimi za naše stranke opravimo različne meritve in testiranja.

Bolj natančne informacije o posameznih napravah pa si lahko preberete na spletni strani podjetja Kruss GmbH.

Prodajna konferenca – Zeller + Gmelin 2024

V Nemčiji natančneje v kraju Schwäbisch Gmünd je od 28.2. do 1.3.2024 potekala prodajna konferenca podjetja Zeller + Gmelin na katero je bilo kot partner na področju kemije povabljeno tudi naše podjetje.

Dogodek je ponudil izjemno priložnost za povezovanje, izmenjavo izkušenj ter pridobivanje dragocenih vpogledov v najnovejše trende in prakse na področju industrijskih čistil in maziv.

Zeller + Gmelin, ki velja za eno izmed vodilnih podjetji na področju industrijskih maziv in specialnih kemikalij, se ponaša s statusom CO2 nevtralnega podjetja. Njihov prehod na trajnostno poslovanje je izjemno motivacijski zgled za celotno industrijo, hkrati pa tudi nas spodbuja k nadaljnjemu iskanju inovativnih rešitev za še bolj aktivno zmanjševanje ogljičnega odtisa v naših operacijah.

Srečno 2024!

Ekipa Primakem d.o.o. se iskreno zahvaljuje svojim partnerjem za uspešno sodelovanje v letu 2023.
V upanju, da bomo v prihajajočem letu dosegli čim več skupnih ciljev, vam želimo vesele praznike ter obilo sreče, uspehov in zdravja.
Tudi tokrat smo se odločili, da denar namesto za darila namenimo pomoči potrebnim ljudem, ki živijo med nami. Sredstva smo nakazali na račun Župnijske Karitas Zlato polje Kranj.