SISTEMSKA ZAŠČITA KOŽE ROK

Povezava na spletno stran podjetja Peter Greven Physioderm GmbH.

PGP katalog izdelkov.

Peter Greven Physioderm GmbH

V okviru sodelovanja z nemškim podjetjem Peter Greven Physioderm GmbH nudimo paleto proizvodov za sistemsko zaščito in nego kože rok. Z vsako posamezno stranko v sodelovanju poiščemo najustreznejše rešitve, ki jih prilagodimo vrsti umazanije, številu zaposlenih, načinu dela, zahtevam po čistosti, obremenjenosti kože z delovnimi snovmi in podobno. Po montaži po želji pripravimo tudi kratko šolanje za uporabnike, s katerim zagotovimo najbolj učinkovito in ekonomično uporabo izdelkov.

Proizvode delimo v tri sklope:

1. kreme za zaščito kože rok

– za delo  z vodotopnimi snovmi

– za delo z nevodotopnimi snovmi

– za izmenjujočo uporabo različnih snovi

2. izdelki za umivanje rok

– paste za umivanje rok

– tekoče paste za umivanje rok

– posebne snovi za umivanje kože rok

3. izdelki za nego kože rok

– nega normalne kože

– nega občutljive kože

Poleg izdelkov v različnih pakiranjih (tube, trde in mehke plastenke, vedra – vsebina od 100 ml do 30 l)  seveda nudimo tudi različne dozirnike, stenske nosilce in črpalke za tekoče paste v 1-3-litrskih dozah in plastenkah za namestitev v delovnih  prostorih (v garderobah, ob umivalnikih, na delovnem mestu, pri strojih …). Nekateri izdelki so primerni tudi za tuširanje in umivanje las, med zaščitnimi kremami pa nudimo tudi kreme z UV-zaščito.

Dozirniki se lahko po potrebi tudi zaklepajo, omogočeno je polnjenje, standardna ali podaljšana ročica (doziranje s komolcem) ….